IMPLANTURI DENTARE

Implanturile dentare va imbunatatesc calitatea vietii, fiind construite astfel incat sa ofere o senzatie de naturalete. Persoanele care au pierdut dinti isi recapata cu ajutorul implantului dentar abilitatea de a manca practic orice si de a zambi cu incredere, stiind ca noii lor dinti arata impecabil.

Profilaxia dentara

Profilaxia dentara are ca obiectiv atat prevenirea imbolnavirii dentare, cat si preintampinarea complicatiilor in cazul afectiunilor deja existente. Profilaxia eficienta consta in controale periodice efectuate o data la 6 luni, cand este recomandata si igienizarea dentara, in felul acesta putandu-se depista si o eventuala imbolnavire dentara sau parodontala.

Igienizarea realizata in cabinetul stomatologic presupune efectuarea procedurilor de detartaj cu ultrasunete, periaj profesional si aplicatii cu fluor. Obtinerea unei igienizari complete presupune realizarea corecta a procedurilor de mentinere a igienei dentare si acasa. De aceea pacientii clinicii Activ Dent sunt indrumati privind tehnicile de periaj corecte, folosirea periutelor interdentare, a scobitorilor dentare si a atei dentare.

Profilaxia dentara consta in:
- detartraj, periaj, tratament antiinflamator, fluorizare
- detectarea placii bacteriene cu ajutorul revelatorilor de placa
- sigilarea santurilor si a fosetelor

 

Harta Clinica Stomatologica
clinica stomatologica

fotolia_7578092_s_2CLINICA STOMATOLOGICA RECOMANDA:

Pacientul nu poate observa singur, in timp util, daca apare imbolnavirea dentara sau care este gravitatea afectiunii sale. De aceea sunt foarte importante vizitele regulate la medicul dentist, pentru a putea surprinde si trata din timp diversele afectiuni dentare si pentru a preveni aparitia altora.

DORESC O PROGRAMARE.