IMPLANTURI DENTARE

Implanturile dentare va imbunatatesc calitatea vietii, fiind construite astfel incat sa ofere o senzatie de naturalete. Persoanele care au pierdut dinti isi recapata cu ajutorul implantului dentar abilitatea de a manca practic orice si de a zambi cu incredere, stiind ca noii lor dinti arata impecabil.

Activ Dent

CLINICA STOMATOLOGICA

Bd. Camil Ressu, nr. 15, bl. 57, sc. A, ap.2
Sector 3, Bucuresti
Reper: statia de Metrou Dristor 1

Tel/fax: 021 648 57 69, Mobil: 0729 122 444
Email: contact@activdent.ro

Consultatie

CONSULTATIA STOMATOLOGICA

Consultatia reprezinta primul contact al pacientului cu medicul stomatolog, ocazie cu care medicul evalueaza starea sanatatii dentare a pacientului. In urma investigatiilor de natura radiologica (ce se pot realiza in clinica Activ Dent cu ajutorul aparatului RX aflat in dotarea clinicii) si a examenului clinic, medicul stomatolog stabileste diagnosticul si variantele de tratament posibile.

Etapizarea cronologica a tratamentelor stomatologice si costurile asociate procedurilor terapeutice se concretizeaza in Planul de Tratament, agreat impreuna cu pacientul. Acesta ofera posibilitatea pacientului pe intreg parcursul tratamentului stomatologic sa urmareasca indeaproape evolutia tratamentului si etapele ramase pana la final.

 

consultatie
 

 

Harta Clinica Stomatologica
clinica stomatologica

fotolia_7578092_s_2Doresc o programare pentru o consultatie de specialitate.

Click aici.